Ny flot sejr sender Værløse i top

Som altid mod AB var der kamp om det i næsten alle opgør. Og allerede i1. runde var forhåndsfavoritterne lidt i vanskeligheder. Line Kjærsfeldt måtte i ombolde i 1. sæt og tabte 2. sæt stort til sin malaysiske modstander. I 3.sæt kom hun dog kørende for fuld skrue, og så blev det til en sikker sejr. På den anden bane kom Rasmus Messerschmidt fornemt af sted mod det 18-årige stjerneskud Anders Antonsen, og Messerschmidt førte ved opholdet i 1. sæt.  Men herfra tog Antonsen styringen totalt i resten af sættet og kom også stort foran i andet. Værløsespilleren kravlede langsomtop i anden halvdel af 2. sæt, men mod slutningen trak Antonsen igen fra og vandt relativt sikkert i to sæt.

Som ventet var det derfor 1-1 efter første runde. Værløse kom efterbogen også foran 2-1, da Julie Finne-Ipsen og Thilde Mattisson igen vandt relativt klart i to sæt.

Den anden kamp i 2. runde var 2. singlen mellem Mikkel Mikkelsen og Flemming Quach. Og det blev som så ofte før nøglekampen. Mikkelsen fik en lidt stiv start i 1. sæt, hvor han kom noget bagud. Men fra og med opholdet var det en Mikkelsen som vi ikke har set ham siden sin debutsæson. Kolossal udstråling og sejrstro kombineret med til tider fremragende spil var ingredienserne i en flot2-sæts sejr, der bragte Værløse op på 3-1.

Den efterfølgende mixdouble fortsatte i samme spor. Søren Gravholt, som debuterede på hjemmebane, havde denne gang svenske Emma Wengberg ved sin side, og den cocktail viste sig særdeles slagkraftig. Modstanden var ellers habil med  Rasmus Bonde og malaysiske , men efter en lige start fik Værløseparret mere og mere overtaget. Wengberg spillede enormt hurtigt og aggresivt og stod samtidigmeget stærkt i defensiven. Dermed kunne Gravholt udnytte sine gode ryk frem i banen, og det hele endte med en flot 2-sæts sejr og dermed en uhentelig 4-1føring.

Århusholdet fik reduceret i herredoublen, hvor Jonas Rasmussen og Nikolaj Overgaard måtte se sig slået i to sæt af de meget sammenspillede Oliver Babic og Kasper Antonsen. Men den samlede sejr var hjemme, og dermed står vi helt overraskende med 6 points efter de to første kampe mod Greve og AB Århus.

Det tyder på at vi går en stor sæson i møde. Og næste gang der spilles liga i Værløsehallen, er det førerholdet (det andet førerhold…..) TSS, der er på besøg. Det er fredag d. 2. oktober kl. 19.00. Og vi håber selvfølgelig på en fyldt hal til denne kamp

Facebook