Når Værløse på næste mandag kl. 19 skyder Badmintonligaen i gang mod Vendsyssel i Værløsehallerne, er det med en af sportens helt store stjerner på holdkortet.

Den 20-årige herresingle Viktor Axelsen leverede i den forgangne uge sit største resultat på seniorplan, da han spillede sig i semifinalen ved VM i Ballerup og dermed tog bronzemedaljen. Og nu er han så, efter et års fravær fra Badmintonligaen, klar til come back i denne – og det altså i Værløse-trøjen.

Udover den indlysende sportslige forstærkning af mandskabet, vil Viktors tilstedeværelse på holdet naturligt løfte oplevelsen af Badmintonliga kampene til et helt nyt og spændende niveau.

I det hele taget er der nogle heftige nye navne på plakaten på mandag. Udover Viktor bliver der også debut til Line Kjærsfeldt, der ligeledes repræsenterede Danmark ved VM, samt den stærke doublespillere Nikolaj Overgaard. Så selvom vi har måttet sige farvel til vores største navn gennem de seneste 7 år, Tine Baun, så kan man roligt sige, at holdet er gearet til at skabe en rigtig god sæson i ligaen.

Så viglæder os meget til, sammen med næste mandags kampsponsor Restaurant Jonstrup at byde velkommen til topbadminton i Værløsehallerne.

Facebook